Serviceavtal

Serviceavtal

Serviceavtal

Vi servar alla bilar med serviceavtal


Grund Service och Longlife Service är idag benämnt som Original Service.

Original Servicen är uppdelad i olika steg och med olika tillägg. Detta gör att all service helt är beroende av hur många mil fordonet gått och hur gammalt fordonet är. Dessutom är utrustningsnivån på fordonet relevant.

Det ända sättet att säkert veta vilken service det är dags för och vilka tillägg som skall göras är att kontakta Oss för konsultation.

Det vi behöver av er för att göra arbetet enkelt och exakt är fordonets registrerings nummer och kilometer ställning. 

Först då kan vi lämna ett korrekt kostnadsförslag.

Ni når Oss på nr: 08-531 893 60 eller använd online bokningslänken och begär kostnadsförslag.

Välkomna med Er förfrågan!


Basservice

Nu behöver du inte vara orolig för att du ska bli stående med din bil på motorvägen. Vi har tagit fram Basservice – ett  12-punktersserviceprogram – som gäller dig som en Volkswagen, Audi, Skoda eller SEAT, årsmodell upp till årsmodell 2015.I basservice ingår även fri vägassistans under ett år – utan självrisk eller milbegränsning.

Detta gäller inom Sveriges gränser.

Pris från: 1.640:-

Om du betalar med något av våra kundkort och delar upp betalningen på 12 månader blir det 128:- i månaden helt räntefritt!


Express Service

Sväng förbi så fixar vi mindre arbeten av akut karaktär som t.ex. läsa av felminnet, byte lampor, avgassystem och bromsklossar etc. Vi har ingen speciell Expresserviceplats utan kundmottagaren bedömer med hjälp av dig bilens behov av service och väljer lämplig mekaniker för att ni ska få bästa tänkbara hjälp. Du behöver inte boka tid, det är bara att komma förbi.


MobilitetsGaranti

Mobilitetsgarantin innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din bil, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig inom europa– ring så får du all den hjälp du behöver. MobilitetsGarantin gör att du aldrig blir stående och gäller alla bilar från 1986 och framåt, förutsatt att du lämnar in din bil för en Grundservice/LongLifeservice.