Lediga jobb

Lediga jobb

Felsökare

KW Bilservice Stockholm, Kungens kurva. 


Nu söker vi en erfaren tekniker med erfarenhet av felsökningar.

 

Som felsökare hos KW Bilservice är dina främsta arbetsuppgifter att utföra avancerad felsökning, elektronikjobb och reparationer. Du behöver vara en fena på problemlösning då dina dagar består av att lösa fel utöver det vanliga. Du kommer även stötta och vidareutbilda dina kollegor i deras dagliga arbete. Det kommer krävas att du upprätthåller kompetensnivån i teamet genom att vara uppdaterad med tekniska nyheter som sker inom branschen. Allt för att garantera högsta möjliga kvalitet och kundnöjdhet.     

 

Kvalifikationer
Vi ser att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning och minst 3års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker/felsökare.  

Du är bekväm i din roll och kan utföra arbetet självständigt, samt du är van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Personliga egenskaper
Du som söker är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Viktigt hos KW Bilservice är våra interna relationer och kommunikationer vi ser helst att du är socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Daglig kontakt med kunder kommer att ingå i rollen.

Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett intresse i ny teknik och viljan att utvecklas tillsammans med oss.

B-körkort för manuell bil är ett krav.

 

Meriterande

 Erfarenhet från Volkswagen koncerner.

Goda kunskaper i ODIS och Elsa.

 

Vi erbjuder

- En företagsverksamhet med korta beslutsvägar.

- En rolig och varierande tjänst.

- Goda möjligheter till vidareutbildning.

- Arbeta med kvalitetsmärken från VAG familjen.

- Företag med familjekänsla.

Ansökan

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på din personlighet samt din tekniska kunskap.

 

För mer information eller frågor kontakta servicechef Jimmy Lindqvist. Du är välkommen med din ansökan via mail. Skicka CV och personligt brev till  jimmy.lindqvist@kwbilservice.se

 


KW Bilservice

Servicerådgivare/Garantihandläggare

 

Kw bilservice står inför en förändringsfas och är i behov att utöka och förstärka vår administrativa avdelning med en garantihandläggare/servicerådgivare. Du kommer jobba i ett team av flera kompetenta medarbetare. 

 

Tjänstebeskrivning

Som garantihandläggare och servicerådgivare hos oss kommer du vara teknikernas och reservdelsmännens interna kontaktperson genom hela serviceprocessen och tillsammans med arbetsledaren vara spindel i nätet. Du kommer jobba med garantier, prissättning och en hel del kundkontakt.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som brinner för att ge en utomordentlig service. Du behöver ha minst fyra års erfarenhet av att arbeta som garantihandläggare/servicerådgivare. Har du tidigare erfarenhet av att arbetat med några av våra bilmärken och i systemen ELSA, Cabas, Winassist, Saga2 och Etka så är det meriterande. 

Ibland är det högt tempo och mycket som pågår samtidigt och du behöver vara lösningsorienterad på de situationer som du kan ställas inför. I bilbranschen sker just nu en snabb teknikutveckling och vi förväntar oss att du kontinuerligt vill uppdatera dig genom att läsa in ny teknik, men även gå olika utbildningar för att hålla en hög kompetens därav behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du gillar att ha bred kontaktyta, är socialt utåtriktad och drivs av att jobba med människor.
Att prata i telefon faller sig naturligt för dig.
Du är engagerad, motiverad att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan arbetsuppgifter.
Du måste kunna organisera det dagliga arbetet självständigt och kan ta egna initiativ.

Om du redan är certifierad Garantihandläggare/ Servicerådgivare inom Volkswagen Groups märken är det högst meriterande.

 

 Vi erbjuder

- En företagsverksamhet med korta beslutsvägar.

- En rolig och varierande tjänst.

- Goda möjligheter till vidareutbildning.

- Arbeta med kvalitetsmärken från VAG familjen.

- Företag med familjekänsla.

 

Ansökan

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas på din personlighet då vi värdesätter en bra gruppdynamik.

 

För mer information eller frågor kontakta servicechef Jimmy Lindqvist. Du är välkommen med din ansökan via mejl. Skicka CV och personligt brev till  jimmy.lindqvist@kwbilservice.se