Lediga jobb

L e d i g a  j o b b

KW Bilservice i Stockholm AB 

 

Nu är det dags att utöka vårt team med en tekniker inriktad på däck och glas.

KW Bilservice i Stockholm AB är i en period där vi blir allt större och starkare för varje dag. Då vår målbild är att skapa en helhetslösning för våra kunder så satsar vi nu på däckhotell och vindrutor.


Tjänsteberskrivning


Du kommer arbeta hos en auktoriserad verkstad för Volkswagens samtliga märken både lätta och tunga fordon. Tillsammans med ett team av kompetenta tekniker ska ni uppnå goda resultat och en kvalitetsnivå på topp. Arbetet består i huvudsak av att däckreperationer, omläggningar, balansering och monteringar. Vindrutebyten och stenskottlagningar kommer även vara en del i den tjänst vi söker.

Meriterande är om du även kan utföra hjulinställningar.


Kvalifikationer


Vi ser att du har en 3-årig fordonsteknisk utbildning alt. Eftergymnasial utbildning inom fordon. Minst 1års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom däck. Och minst 2års dokumenterad erfarenhet av glasmästeri på fordonsglas. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, samt kunskaper i ODIS och Elsapro. B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper


Du som söker ser vi som strukturerad och effektiv i ditt arbetsutförande. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalitet. Vi ser även dig som söker som flexibel då arbetsuppgifterna kan komma att variera. Det vi värdesätter på KW Bilservice är våra interna relationer och kommunikationer samt att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress.

Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett intresse i ny teknik och viljan att utvecklas tillsammans med oss.

Kw bilservice eftersträvar jämställdhet och mångfald.

 

Ansökan


Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Ansökan skickar du till jonas.palm@kwbilservice.se

Har du frågor om tjänsten kan du ringa

Jonas palm på 08-53176823

Jimmy Lindqvist 08-42502662

 

Meriterande

Glasutbildning.

 

 

KW Bilservice i Stockholm AB 

 

Nu behöver vi utöka med en tekniker som kan jobba i vår expresshall. Är du en problemlösare med ett intresse för fordon. Har en vilja att levererar jobb med hög kvalitet så kan det vara dig vi söker.   

 

Tjänstebeskrivning


Det centrala i din roll som tekniker innebär att bemöta våra kunders krav och förväntningar. Och utföra enklare reparationer, service/underhållsarbeten samt felsökning. Oftast medan kunden sitter och väntar.

Vi ser även att du är lösningsorienterad och stresstålig då uppgifterna kan komma att variera. Du kommer att få arbeta i en märkesverkstad med hög kvalitet på utförda arbeten men också sättet vi tar han om våra kunder. Du har ett team av kollegor omkring dig som tillsammans ska skapa goda resultat och en hög kvalitetsnivå.

 

Kvalifikationer


Vi ser att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning och minst 2års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som tekniker.  

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Då du kommer ha mycket kundkontakt ser vi också att du är social, lyhörd och alltid sätter kunden i centrum.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, samt kunskaper i ODIS och Elsapro.  

 

Personliga egenskaper


Du som söker är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Viktigt hos KW Bilservice är våra interna relationer och kommunikationer vi ser helst att du är socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress.

Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett intresse i ny teknik och viljan att utvecklas tillsammans med oss.

Kw bilservice eftersträvar jämställdhet och mångfald.  

 

Meriterande

Expressmekaniker

Glasutbildning

 

Ansökan
Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Ansökan skickar du till jonas.palm@kwbilservice.se

Har du frågor om tjänsten kan du ringa

Jonas palm på 08-53176823

Jimmy Lindqvist 08-42502662

 

KW Bilservice i Stockholm AB


Vi söker en Prissättare/ Garantihandläggare/ Servicerådgivare i samma tjänst!

 

Tjänstebeskrivning


Som prissättare Garanti och servicerådgivare hos Oss kommer du att arbeta med prissättning som fokus i en bred roll.

Du kommer att vara mekanikernas, reservdelsmännens och servicerådgivarnas interna kontaktperson genom hela serviceprocessen och tillsammans med arbetsledaren vara spindel i nätet inriktat till prissättning, merförsäljning och administrativt stöd.
Tjänsten inbegriper också att hålla nere stillestånd och spilltider, upprätta jobbkalkyler, svara på prisförfrågningar och sälja till kund när bilen ”hänger” i verkstaden.

 

Kvalifikationer


Vi söker dig som har god förståelse för servicemarknad och dess processer. Vi ser gärna att du har minst 10 års erfarenhet av mekaniskt arbete och eller som Servicerådgivare/Kundmottagare. En förutsättning är att du har god telefonvana, god datavana.

    

Personliga egenskaper


Det är viktigt att du gillar att ha bred kontaktyta, är socialt utåtriktad och drivs av att jobba med människor.
Att prata i telefon faller sig naturligt för dig.
Du är engagerad, motiverad att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan arbetsuppgifter.
Du måste kunna organisera det dagliga arbetet självständigt och kan ta egna initiativ.

 

 

Krav och meriter


Krav hos Oss är B-körkort, svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande är Kunskaper i Winassist, Cabas, Elsa och Saga.

Om du redan är certifierad Garantihandläggare/ Servicerådgivare inom Volkswagen Groups märken är det högst meriterande.

 

Ansökan

I denna rekrytering kommer vi sätta stor vikt på personliga egenskaper och Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Ansökan skickar du till Mail: jonas.palm@kwbilservice.se

Frågor? kontakta Jonas Palm på 08-531 768 23 eller
Jimmy Lindqvist på 08-425 026 62

Din ansökan vill vi ha senast 28/2-2022.