Transportbilsmekaniker

Transportbilsmekaniker


Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker och tekniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Både lätta och tunga fordon av Volkswagen Groups samtliga märken.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Vi förutsätter att du som söker även har fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning.

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort C-körkort meriterande.

Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, bland annat för att kunna läsa manualer. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt. Tekniska kunskaper om Volkswagen samt kunskaper i våra system Elsa och WinAssist är starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Viktigt hos KW Bilservice är våra interna relationer och kommunikationer samt att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett bil intresse samt en god och hög känsla för service.

KW Bilservice i Stockholm eftersträvar jämställdhet och ser därför gärna kvinnliga sökande för tjänsten men framför allt lägger Vi stor vikt på din personlighet..

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig, är du välkommen att skicka ansökan till jonas.palm@kwbilservice.se

Vid ev. frågor kontakta.

Servicechef Göran Karlsson på 08-531 871 54

Eftermarknadschef Jonas Palm på 08-531 768 23


Vi har för avsikt att tillsätta tjänsten snarast